Manola gyerekágy fix leesésgátlóval

Manola gyerekágy fix leesésgátlóval a Manola gyerekbútor A típusú bútora. A Manola gyermekágy fix leesésgátlóval a gyermekbútorok között a legfontosabb bútordarab mind funkcionalitásában, mind praktikusságában magas minőséget képvisel. A gyermekágy két végén lévő kedvenc mesehősök mintájával gyermekét a mese világába kalauzolja, így a mindennapi játékba is bevonható. A gyerekágy leesésgátlós oldalának köszönhetően biztonságos gyermekbútor, lekerekített végeivel gyermeke nem csak egy szép és esztétikus ágyban feküdhet, de a kisebb balesetektől is megóvjuk.

A Manola gyerekágy a fix leesésgátlónak köszönhetően akár a szoba közepére térben is elhelyezhető uralva evvel gyermekünk szobáját.

gyerekagy-matraccal-140-x-70-manola-wavy-oroszlan-mintaval-manola-hu

MINŐSÉG AJÁNDÉK MATRACCAL

 

Manola A gyerekágyak tervezésénél és gyártásánál elsődleges szempont volt a minőség. Gyerekágyaink alapanyaga nagy sűrűségű, zárt felületű MDF lap, amely MDF lapok környezetbarát, száraz technológiájú eljárással készülnek.  A sima és homogén felületű MDF lapok az átlagnál jobb mérettűrési értékekkel rendelkeznek.

A gyerekágyak tervezésénél szülőként tudjuk, hogy a legnagyobb balesetveszélyt a sarkok és élek jelentik. Minden bútorunk élei lekerekítve készülnek és műanyag élvédővel ellátottak. A gyermekágyak leesésgátlója megakadályozza az álmában mocorgó gyerekek ágyról való leesését.

Manola gyerekágyak akár ágyneműtartóval is rendelhetőek. Minden Manola gyermekágy mellé ágyrácsot habszivacs matracot ajándékozunk vásárlóinknak. A habszivacs matrac huzata levehető és mosható megfelelve a higiéniai elvárásoknak.  Külön kókusz-hab-kókusz és kókusz-hab matrac rendelhető.

Manola gyerekbútoraink olyan gondossággal készülnek, akár saját gyerekeink szobájába készítenénk, s hogy a Manola gyerekbútorok a szállítás során se sérüljenek minden egyes bútordarabot gondosan becsomagolunk és a kartondoboz csomagolásban úgy helyezzük el, hogy a szállítás alatt történő mozgatás során se sérüljenek.

gyerekbutor-gyerekagy-webaruhaz

Translate »