Gyerekmatrac, kókuszmatrac

Mint szülő a legjobb, a legbiztonságosabb és a leghosszabb élettartamú ágyat szeretnénk gyermekünk számára.  Fontos, hogy abba a gyerekágyba, amelyben gyermekünk pihen milyen gyerekmatrac kerül, gyermekünk milyen gyerekmatracon hajtja álomra a fejét. Annak érdekében, hogy Ön a legjobb megoldást választhassa gyerekmatrac körben több megoldást is kínálunk a Manola gyerekágyakhoz. Kínálatunkban a hagyományos habmatrac mellett többféle kókuszmatrac is megtalálható, s hogy melyik az Önnek és gyermekének legmegfelelőbb gyerekmatrac? A gyerekmatrac  leírások, gyerekmatrac tulajdonságok megosztásával kívánunk segítséget nyújtani a legjobb gyerekmatrac kiválasztásához.

 

Gyerekmatrac témában nem csak a gyártó ajánlását, de saját tapasztalatainkat is megosztjuk Önnel, hogy autentikusabb információt is kapjon az egyes gyerekmatracot illetően.

 

Minden információ mellett a legfontosabb a kókuszmatracok és gyerekmatracok választása előtt, hogy a tudjuk az a gyerekmatrac (legyen az kókuszmatrac vagy hideghab matrac), amit választunk  honnan származik, milyen alapanyagokból állítják elő és mindezt milyen körülmények között teszik a gyártók? Fontos kérdés, hogy az a hely, ahol gyártják a kókuszmatracokat és gyerekmatracokat felkészült-e arra, hogy gyerekeknek gyárt terméket, figyelembe veszi-e a gyerekmatracok gyártásánál a gyerekek igényeit, megteremti -e gyártás alatt a megfelelő higiénés feltételeket?
Cégünk minden munkatársa több gyermeket nevelő szülő, akiknek fontos, hogy csak és kizárólag olyan termékekkel foglalkozzanak (beleértve a kókuszmatracokat is), amelyek minden előírásnak megfelelnek a gyermekek igényeit illetően. Ezen alapvető elv érvényesült akkor, amikor az általunk gyártott gyerekágyakhoz matrac gyártó partnert kerestünk.
A Manola gyerekágyakhoz kínált gyerekmatracok:
  • Lengyelországban készülnek, bevizsgált lengyel alapanyagból
  • Huzat: pamut
  • terhelhetőség: általánosságban 60kg

Manola gyerekágyhoz válasszon gyerekmatracot

Manola gyermekágyakhoz ajándék (amennyiben ezt az opciót választja választja) A habszivacs gyerekágy matrac jellemzője, hogy hipoallergén poliuretán habból készült. A habszivacs matrac bevonata pamut huzat, amely levehető és mosható. A habszivacs matrac 60kg-is terhelhető.

Komfort I gyerekmatrac

Kókusz-hab matrac( Komfort I kókuszmatrac) kókuszrétegből és poliuretán habból készült gyerekmatrac vékony vatelin réteggel bevonva, amelyet cipzárral levehető és mosható pamut huzattal láttunk el. A gyerekmatrac két oldalas, azaz kedve szerint használhatja hol a kókuszréteget, hol pedig a hab oldalt. A poliuretán hab megfelelő tartást és rugalmasságot kölcsönöz a gyerekmatracnak, míg a kókuszrostok a biztonságos tartást teszik lehetővé. Terhelhetőség: 60kg

KOMFORT 2 kókuszmatrac

A Kókusz-hab-kókusz (Komfort 2 kókuszmatrac) gyerekmatrac úgynevezett szendvics szerkezetű gyerekmatrac, amely ötvözi a rugalmasságot, a higiéniát és a megfelelő alátámasztást. A kókusz-hab-kókusz matrac rendkívül rugalmas és magasan légáteresztő. A kókusz-hab-kókusz matrac pamut cipzárazható huzata mosható, a gyerekmatrac jól szellőző. Terhelhetőség: 60kg

A kókuszmatracok természetes alapanyagokból készülnek. A kókuszmatrac stabil szerkezeténél fogva biztosítja a megfelelő alátámasztást pihenés esetén. A kókuszmatrac a káros földsugárzásokat csökkenti.   A tisztán kókusz réteg felhasználásával, mosható huzattal készült kókuszmatracot a porallergiában szenvedőknek is ajánljuk. A természetes alapanyagok felhasználása következtében a kókuszmatrac aktív „lélegzésével” és a laza és mindig száraz szerkezet gátolja a baktériumok, atkák megtelepedését, az asztmás megbetegedést.
A kókuszmatrac természetes anyagok felhasználásával készül. A kókuszmatracra alváskor ne tegyen műszálas takarót (plédet, műszőrmét, stb.), mert az csökkenti a természetes alapanyagok egészségre gyakorolt jó tulajdonságait. Napközben a kókuszmatracot lehetőleg ne takarja le, hogy a pihenés során keletkező pára kókuszmatracból elpárologhasson. A kókuszmatrac takarásához minden esetben pamut jellegű lepedőt, matracvédőt ajánlatos használni a megfelelő szellőzés érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gyerekmatracok huzatának színe és mintázata a gyártó aktuális huzat választékának függvényében változhat (egyszínű, vagy mintás).

Translate »