Manola nem árul zsákbamacskát

Erősebb, megbízhatóbb, időtállóbb gyerekbútor alapanyagok

 Míg a hagyományos szobabútorok forgácslapból készülnek, addig mi, a Manola gyerekbútorokat megfelelő keménységű MDF lapokkal készítjük gyerekbútorainkat. Hogy miért? A gyerekek szobájában a nagy gondosság ellenére is előfordulhatnak kisebb balesetek, kiömlik egy pohár víz, vagy a kreatív gyerekek mintákat rajzolnak a bútorokra. Az MDF lapok a forgácslapokkal ellentétben nem szívják magukba a nedvességet olyan könnyen és felületük magasabb kopásállósággal bír.

Az élzárás új generációja a Manola gyerekbútoroknál, gyerekágyaknál

A bútortestek és a frontok élei a hagyományos vagy PVC-s élfóliákkal ellentétben gumi élzárással minden oldalon lekerekítve vannak ellátva, ami magasabb biztonságot nyújt a szaladgáló gyerekek szobájában is.

Fogantyúk nélkül minden Manola gyerekbútor és gyerekágy

Ugye emlékszik még Ön is arra a kellemetlen élményre, amikor gyermekkorában becsukta az ujját a szekrényajtóval vagy a fiókkal együtt? A Manola gyerekbútorokkal és gyerekágyakkal ez nem fordulhat elő. Fogantyúk nélkül kialakított ajtó és fiókfront lapok garantálják a kellemetlen élmények elmaradását.

gyerekagy-minta

Levehető leesésgátló az ágyakon

Vannak mocorgó és nyugodtan alvó gyerekek, de hogy szülőként nyugodtan alhassunk gyermekünket biztonságban kell tudjuk a saját ágyukban. A Manola gyerekbútorok, gyerekágyak leesésgátlói tetszés szerint állíthatóak, le- és felszerelhetőek, hogy nagyobb gyermekeink gondtalanul élvezhessék a szabadságot saját ágyukban, de kisebb gyermekünk is biztonságban érezhesse magát a leesésgátlónak köszönhetően.

gy _piros_kettel_3

Modern színek, fiatalos minták minden Manola gyerekbútornál és gyerekágynál

Gyermekeink szobája egy kis önálló élettér, ahol sok időt tölt gyermekünk és amelynek fontos szerepe van gyermekünk fejlődésében, így nem mindegy milyen bútorokkal és milyen kiegészítőkkel veszi körbe magát. A vidám, hangulatos, fiatalos színek nyugodt és kiegyensúlyozott légkört teremtenek, ahol gyermekünk biztonságban érezheti magát, ahol kreativitása kibontakozhat.

Minőség a Manola gyerekbútorok és gyerekágyak csomagolásában

Manola gyerekbútorok és gyerekágyak többrétegű kartondobozban lepántolva, biztonsági háromszögekkel ellátva kerül ki bútorgyárunkból. A karton csomagolásban a bútorelemek lapre szerelve, egyenként habfóliába csomagolva, az elemek között hungarocell lapokkal elválasztva sorakoznak, a képes összeszerelési útmutatóval és a csavarokkal együtt. A precíz csomagolásnak köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítás során sérülésmentesen veheti át bútorát.

manola_minosegi_gyerekagy_csomagolas_alicia_hu

Minőség a Manola gyerekbútorok és gyerekágyak összeszerelhetőségben

Minden bútort úgy készítünk, akár a saját gyermekeinknek készítenénk, ezért minden bútorelem pontosan illeszthető össze elkerülve a kellemetlen összeszereléskor észrevehető hibákat.

Gyerekbútor garancia

Manola gyerekbútorokra és gyerekágyakra két éves jótállást biztosítunk. A jótállás feltételeit a mellékelt jótállási jegyen olvashatja.

MD-MINOSEGI-ALAPANYAG-GARANCIA     MD-KIEMELET-SZAKERTELEM-GARANCIA     MD-GARANCIALIS-JOTALLAS     MD-2-EV-GARANCIA

gyerekbutor-gyerekagy-webaruhaz

Translate »