Manola gyerekágy levehető leesésgátlóval

Manola gyerekágy levehető leesésgátlóval két éves kortól ajánlott gyerekágy, mely nagy kihasználtságot biztosít a gyerekek szobájában. A Manola gyerekágy levehető leesésgátlóval a leesésgátló hosszúságának köszönhetően már egészen kis kortól védelmet nyújt gyermekének. A le- és felszerelhető leesésgátló később nagyobb gyerekeknél már nem akadályozza gyermeke szabadságát és kényelmét így kisiskoláskor végéig használható.

A Manola gyerekágy levehető leesésgátlóval rendelhető vidám gyerekmintás ágyvégekkel, fehér színben vagy akár színes prémium változatban is. A Manola C gyerekágyak pink, kék, oliva, viola, sun és ferrari piros színben állnak rendelkezésére.

manola_b_gyerekagy_kinalat_alicia_hu

 

A MANOLA B gyerekágy élei lekerekítettek, védőműanyaggal vannak ellátva, így garantáltan biztonságos gyerekbútorok  az ugráló, hancúrozó, szaladgáló gyerekek szobájában is. A Manola  Basic gyermekágy leesésgátlója megvédi gyermekét az éjszakai ágyról való legurulástól. A leesésgátló tetszés szerint le- és felszerelhető.

MINŐSÉG AJÁNDÉK MATRACCAL

 

Manola B gyerekágyak tervezése a minőség jegyében. Gyerekágyaink alapanyaga nagy sűrűségű, zárt felületű MDF lap, amely MDF lapok környezetbarát, száraz technológiájú eljárással készülnek.

A gyerekágyak tervezésénél szülőként tudjuk, hogy a legnagyobb balesetveszélyt a sarkok és élek jelentik. Minden bútorunk élei lekerekítve készülnek és műanyag élvédővel ellátottak.

 

Manola gyerekágyak akár ágyneműtartóval is. Minden Manola gyermekágyhoz ágyrácsot habszivacs matracot ajándékozunk. A habszivacs matrac huzata levehető és mosható megfelelve a higiéniai elvárásoknak.

gyerekbutor-gyerekagy-webaruhaz

Translate »