Összeszereltük

Zalán és Imola küldte számunkra a következő levelet, amelyben megosztják Önökkel tapasztalataikat a rendelt Manola gyermekágy összeszerelésével kapcsolatban. Köszönjük szépen az összeszereléséről készült levelet és fényképeket. 

 

Kedves Manola!

Örülünk, hogy rátaláltunk az Önök term

ékére és bár eleinte szkeptikusan álltunk férjemmel az online ágyrendeléshez, de fiúnk lelkesedése és a remek leírások, képek és ügyfélszolgálatuk szakértelme meggyőztek arról bennünket, hogy jó döntést hoztunk.  Az ágy rendelés után pár nappal megérkezett, amelynek csomagolása már okot adott számunkra, hogy bizakodjunk a termék minőségét illetően.  Az ágy kicsomagolásától az összeszerelés végéig minden részletet lefényképeztünk, hogy másokkal is megoszthassuk tapasztalatunkat az Önök minőségi termékével kapcsolatban!

Így érkezett!

gyerekagy-csomagolas-02-alicia-hu

Több ismerősünk rendelt már webáruházból bababútort és férjemnek alkalma volt már több ilyen bútor cipekedésnél is részt venni. Általában az volt a probléma, hogy a bútorok csomagolása  elrepedt, volt, hogy szétesett, mikor megfogták. A szánk tátva maradt, mikor megérkezett a Manola gyermekágy ebben a dobozban lepántolva, biztonsági háromszögekkel ellátva, hogy ne sérüljön a csomagolóanyag sem emeléskor. Itt már éreztük, hogy jól választottunk.

Dobozban!

gyerekagy-csomagolas-01-alicia-hu

Kibontva a kartondobozt minden Manola gyerekágyhoz tartozó elemet és anyagot külön-külön csomagolva, fóliázva és rögzítve találtunk. Biztosak voltunk már benne, hogy ha a szállítás alatt történt is koccanás a Manola gyerekágy elemei nem sérültek.  Készítettük még egy képet a csomagról, hogy még jobban lehessen látni a precizitásukat.

“…hát láttam már pár bútort, de ilyen szinten aprólékosan csomagoltat még nem…”

gyerekagy-csomagolas-1-alicia-hu

Minden elem bekerült a gyerekszobába.  Az elemeket leellenőriztünk a képes  összeszerelési útmutató alapján. Az összes elem, csavar, szög, görgő és még az összeszereléshez nélkülözhetetlen imbuszkulcsok is meg voltak.

“Készülj Manola gyerekágy! Kisfiam türelmetlenül vár az összeszerelésre…”

gyerekagy-csomagolas-2-alicia-hu

Külön örömünkre szolgált, hogy a gyerekágy előlapja és hátlapja külön buborékos fóliába van becsomagolva, így biztos, hogy nem karcolódott össze. Kisfiam öröme a versenyautós minta láttán felbecsülhetetlen!

gyerekagy-csomagolas-4-alicia-hu

Hát igen! Ilyennek kell lennie egy élvédőnek! Az örökké izgő-mozgó gyermekünk feje, karja, térde akkor is biztonságban van, ha szaladgálás vagy játék közben nekiesne az ágy oldalának, ami valljuk be fontos szempont egy kisgyermekes szülőnél, ha már bútort választ. Manola gyermekágy gyártásánál figyeltek a gyerekek biztonságára.

gyerekagy-minta

Mint már fentebb írtam, minden bútorelem külön csomagolva volt a dobozban. Eltartott néhány percig, míg kicsomagoltunk, de így biztos sérülésmentes minden elem.

manola_gyermekagy_80x160_manola-hu1

Mint látható a két elem közé hungarocellt is beékeltek.

manola_gyermekagy_80x160_manola-hu2 manola_gyermekagy_80x160_manola-hu3

A versenyautós minta pont olyan, mint amit a Manola weboldalon láttunk. Semmi változtatás, semmi eltérés. A Manola gyerekágy pont olyan, mint a képeken.

gyerekagy-csomagolas-8-alicia-hu

Kis időbe telt, mire megtaláltuk a csavarok helyét, mert a fóliával eltakarták az előfúrt lyukakat, de sikerült.

manola_gyermekagy_80x160_manola-hu5

Milyen lyukat sikerült aztán eltüntetnünk a kapott kis fehér csavarvédő matricával, így az esztétikus Manola gyermekágy összeszerelés után is esztétikus maradt.

manola_gyermekagy_80x160_manola-hu6

Az időt mérve röpke 15 perc alatt kicsomagoltuk az ágyat és még össze is szereltük. Köszönhető ez a jól értelmezhető ábrás összeszerelési útmutatónak.

gyerekagy-csomagolas-9-alicia-hu

A gyerekágy rácsánál mindig az a probléma, hogy használatkor a rács elcsúszik és vagy eltörik a léc, vagy besüllyed a matrac, de a Manola gyermekágynál erre is gondoltak. Kis csavarokkal rögzíthettük az ágyrácsot, így ha ugra-bugrál rajta a család apraja, akkor sem csúszik el.

gyerekagy-csomagolas-10-alicia-hu

Íme! Teljes élet nagyságban összeszerelve röpke 15 perc alatt. Minden elem a helyén. Már csak a matrac hiányzik.

gyerekbutor-gyerekagy-webaruhaz

Translate »