MANOLA gyerekbútor

Manola gyerekbútor termékkínálatában minden olyan gyerekbútor megtalálható, amelyet gyermeke szobájában praktikusan elhelyezhet. Manola gyerekbútor gyerekágyaink, kiságyaink, babaágyaink többféle méretben színben és mintában készülnek többféle matraccal. Gyerekágyaink mellett gyerekszoba szerkények, gyerekszoba polcok, gyerekszoba komódok, gyerekszoba játéktárolók és gyerekszoba polcos szekrények is megtalálhatóak. Gyerekbútoraink tervezésekor nem csak a praktikusságot, a jó kihasználhatóságot és a minőséget tartottuk szem előtt. Manola gyerekbútoraink tervezésekor a legfontosabb szempont a biztonságosság volt. Olyan gyerekbútorok tervezését tűztük ki célul, melyek oldalai lekerekítettek, élvédővel ellátottak így garantálva gyermekeink veszélytelen életkörnyezetét.  

feher-slider0

A Manola gyerekbútorok gyártási folyamata során odafigyelünk, hogy az általunk gyártott bútorok minősége megfeleljen az európai piac elvárásainak és a minőséget vevőink  már a gyerekbútorok csomagban történő megérkezésekor tapasztalják. Gyerekbútoraink csomagolásakor – a környezetvédelmet szem előtt tartva – minden elemet csúszásmentesen rögzítünk minimálisra csökkentve evvel a szállításkor keletkező sérüléseket.

Minőségi gyerekbútor mindenek előtt…

Manola gyerekbútor által képviselt értékek alapja, hogy már a felhasznált anyagok kiválasztásánál törekszünk a legjobbra.  A Manola gyerekágyak és gyerekbútorokkal szemben magas minőségi követelmények felállításával biztosítjuk, hogy az Ön otthonába érkező gyerekbútorok mind csomagolásban, mind összeszerelhetőségben a legmagasabb színvonalon teljesítsenek. A Manola gyerekbútorok precíz összeszerelhetők, így biztosítják, hogy  hosszú évtizedig használhatóak maradjanak. A Manola gyerekbútorokat  használatba véve partnereink azonnal érezhetik, hogy minőségi terméket választottak.

Hiszünk abban, hogy vállalatunk dolgozóinak elkötelezettsége párosulva hosszú évek tapasztalatával és maximalizmusunkkal olyan gyerekbútorok előállítását teszik lehetővé, amelyek minden partnerünk elégedettségét kiváltják.

Csapatunk tagjai elkötelezettek szlogenünk iránt:

 

MANOLA GYEREKBÚTOR:

SZÍNEÁLMOK  FÁBÓL!

 

Kinek gyártjuk gyerekbútorainkat?

Vállalkozásunkat a vevők irányítják. Olyan gyerekbútort készítünk, amit kisgyermekes szülőként mi is keresnénk és amit ti kerestek. Minden részlet elkészítését gondos tervezőmunka előzi meg azért, hogy biztonságos és jó minőségű gyerekbútorok kerüljenek ki a “kezeink közül”. Önöknek vevőknek egy gyerekágy, gyerekbútor árán kívül fontos még  a minőség, s mi garantáljuk, hogy magas minőségen dolgozunk az alapanyagtól a csomagolásig. Ha jó ár/érték arányt keres megtalálta, de azért pontosítsunk: Mi jó árakon dolgozunk, jó áron gyártunk gyerekbútort, de a jó ár nem megy a minőség rovására! Gyerekbútor áraink képzésekor a minőségi MDF 2cm-es alapanyagok ára, a külön nekünk gyártott szegélyek ára és az általunk irányított minőségi megmunkáló gépek működésének ára van kalkulálva. Bútoraink magas minőségi gépekkel, kiemelkedő több éves szakmai tapasztalattal készülnek.

Önnek fontos gyermeke biztonsága és szeretne minőségi és európai szintű modern gyerekbútort gyermeke szobájába?
Akkor Önnek ránk van szüksége.

Műhelyünk olyan gépekkel felszerelt, amely gépek a nagyobb nyugati gyártók gépparkjában is megtalálhatóak, szakembereink tudása magas szintű és munkatársaink egytől-egyig elkötelezettek cégünk és partnereink iránt.

gyerekagy-matraccal-140-x-70-manola-wavy-oroszlan-mintaval-manola-hu

 Milyen alapanyagokból készülnek a Manola gyerekbútorok? 

Gyerekbútoraink magas minőségű MDF lapokból készülnek. Az MDF lapok minősége EN 316 és EN 622-5 osztályba soroltak. Kimelkedő tulajdonságuk a hosszú élettartam, a nagyfokú stabilitás, amely gyermekeink biztonságát szolgálják. Formaldehid emissziós osztály: E1 (EN 120)

gyerekagy-minta

Miért válasszon minket?

Aki a weboldal tartalmát átolvasta, az már láthatja, hogy gyerekbútoraink mind forma, szín, vagy minta választékban sokrétűek.   Többféle ágy, komód, szekrény és szoba variáció közül lehet választani. Színezd magad programunkkal megtervezheti egyedi gyermekszoba gyerekbútorát is. Gyermekágyainkhoz ajándék matraccal kedveskedünk, de rendelhető akár kókusz, vagy kókusz-hab matrac is. Áraink mérsékeltek, szolgáltatásaink és termékeink színvonala magas fokú.

Nyitottak vagyunk minden reális igényre. Nyitottak a kommunikációs csatornáink is. Várjuk email-ben, telefonon megkeresésüket.  Vevőkörünk azoktól indul, akik már egy kicsit is igényeset keresnek a gyermekük számára és azokig terjed, akik a legmagasabb minőségi paramétereket keresik. Az egyszerű és az összetett megrendelésekkel is szívesen foglalkozunk. Ha elrontunk valamit kijavítjuk és tanulunk belőle. Folyamatos fejlesztésekkel és a vevőinkkel folytatott párbeszéddel igyekszünk minél szélesebb rétegben kiszolgálni igényeiket.

Tekintse meg gyerekbútor kínálatunkat és tervezze meg gyermeke szobáját.

Manola gyerekbútorok bútorcsaládokba rendezve állnak mindenki rendelkezésére. Minden gyermek megtalálja a neki tetszőt, legyen az fehér, egy színű, színes vagy akár mintás gyerekágy vagy gyerekbútor.

Manola A gyerekbútor

…azaz a mesefigurás mintás gyerekágyak  biztonság és minőség jegyében gyerekágyak piacán olcsó de még is jó minőségű gyerekágyakkal!

manola_leesesgatlos_gyerekagy_manola_hu

 

Manola B gyerekbútor

…azaz a hófehér tisztaság. A letisztult forma és a makulátlanul fehér színű gyerekbútor mellé akár harsány tapétát és szőnyeget is választhatunk. A falak  vagy a szőnyeg színének csak  a képzelet szab határt. A fehér gyerekbútorok bármely színvilágban jól mutatnak. Minden Manola gyerekbútor vagy gyerekágy rendelhető mesefigurás mintával leesésgátlós gyerekágy  70×140 vagy 80×160 cm méretben.

Manola C gyerekbútor

…. a színes álmok valóra váltása. Legyen az tengerkék vagy Ferrari piros szín, vagy választhatunk viola és oliva szín között is, de a hercegnős gyerekbútorok rózsaszín vagy pink színű gyerekbútorai is megtalálhatóak a Manola C gyerekbútorok és gyerekágyak között.

gyerekbutor-gyerekagy-webaruhaz

Translate »