Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy

Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy

Manola

Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy létrejöttét Manola egy kedves és bájos  kislány ihlette, aki olyan, mint minden gyerek. Szeret játszani, huncutkodni, hancúrozni és olykor megesik, hogy elesik, beüti a buksiját. Manola a mi kis hősünk, aki ugyanúgy védelemre szorul, mint a te gyermeked is Ő, és a gyermekek a mi ihletőink, neki és mindannyiunknak álmodtuk meg biztonságos bútorainkat.  

KIK VAGYUNK MI  A MANOLA GYEREKBÚTOR GYÁRTÓI?

Vállalatunk, a Manola gyermekbútor gyártó vállalat lengyel, angol és magyar kooperációban hazai és külföldi munkatársaival együtt kisgyermekes és nagycsaládos szülőkként elkötelezett a gyermekek biztonságos környezete iránt. Ehhez úgy tudunk hozzájárulni, hogy az általunk gyártott gyermekágyakkal, szekrényekkel és további kiegészítők nem csak praktikusan lehet berendezni a gyermekek szobáját, de vidám színekkel és a sokféle mintával örömtelivé varázsoljuk gyermeke mindennapjait. Bútoraink tervezése és gyártása során szülői tapasztalatainkra hagyatkozva a baleset megelőzésre is odafigyeltünk.

MIT GYÁRT A MANOLA GYEREKBÚTOR?

Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy gyártásakor minden olyan gyerekbútor készül, amely egy gyerekszobában praktikusan elhelyezhető. Készül Manola leesésgátlós gyerekágy 40×170 cm-es méretben, levehető leesésgátlós gyerekágy 80×160 cm-es méretben, fix leesésgátlós gyerekágy 70×140 és 80×160 cm-es méretben amelyeket akár a gyerekszobában térben is elhelyezhetünk, de megtalálható a gyerekszoba bútorok között Manola gyerekszobaszekrény, gyerekszoba Manola komód, gyerekszobába gyerek íróasztal és gyerekszekrények minden méretben, formában.

Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy 

MANOLA GYEREKÁGY + LEESÉSGÁTLÓS GYEREKÁGY

 

manola-biztonsagos-gyerekagy-alicia-hu

Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy

 

Manola leesésgátlós gyerekágy – leesésgátló

Manola törékeny,  picike, apró kezeivel mindig esélyes egy kis horzsolásra, egy kis elesés okozta koccanásra, ám aki a Manola gyerekágy előnyeit keresi, menten rálel a biztonságos és az éles gyerekágy elemeket körben szegélyező, védelmező gumi szegély elemre. A gyerekágyon található gumi szegély mint a képen is látható körbe öleli a gyerekágy minden kritikus, a gyermekünkkel ütközni képes elemét, ezért amikor a gyerkőcöd elcsúszik, elesik, egy kis fizikai érintésen túl, sérülés nélkül megúszhatja a gyerekággyal vagy gyerekbútorral történő amúgy kétséges találkozást.

A Manola gyerekágyon  lévő leesésgátló védelem előnye

Szereld fel a gyerekágyra leesésgátló védelmi elemet akár csavar és rögzítés nélkül, a biztos persze, ha egy csavarral azért rögzíted a gyerekágyhoz azt a leesésgátlót. Told be a hornyokat egymásba és a leesésgátló védelem aktív lesz Manola gyerekágyadon. Amennyiben elteltek azok az idők, amikor gyerkőcöd legurulhat az ágyról, csak húzd le a leesésgátló védelmi elemet, csavard szét mert hát azért a leesésgátlós gyerekágy szerkezetét három elemből hoztuk létre és tedd el későbbre. Ennyire egyszerű és praktikus a leesésgátló működése. Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy a legkisebbek és a kisiskolások gyerekágya! Így a Manola gyerekágy nem csak a kisgyermekek gyerekágya lesz, de nagyobb akár kisiskolás gyermeked is kényelmesen használhatja.

manola_gyerekagy_leesesgatloval_alicia_hu

Manola gyerekbútor, Manola leesésgátlós gyerekágy az ágyazásbarát gyerekágyak mestere

Tanuljon meg minden gyermek ágyazni – mondta egykoron Kati néni az óvodában, de hát az oviban a matracot nem volt nehéz összehajtani, az oviban nincs gyerekágy, sőt gyerekágy ágyneműtartóval végképp nem felelhető. Otthon, a szülők védelmező otthonában azonban a gyerekágyak beágyazása már időnként sírással végződik, mert hol egy kis ujjacska csípődik be, hol más. A Manola gyerekágy ágyneműtartóját minden kisgyermek gond és sírás nélkül betolhatja. Mi gondoskodtunk róla, hogy azok az apró pici kezeket és ujjakat ne csíphesse be az éles szegély. Az gyerekágy ágyneműtartójának betolásával az a picit 1-1.5cm távolságot – alul-felül – gumi szegéllyel borítottuk.

manola_gyermekagy_70x140_80x160_meretben_alicia_hu

“Milyen gyerekmatracot válasszak a gyermekem leesésgátlós ágyába?”

Mint szülő a legjobb, a legbiztonságosabb és a leghosszabb élettartamú ágyat szeretnénk gyermekünk számára.  Fontos, hogy abba a gyerekágyba, amelyben gyermekünk pihen milyen gyerekmatrac kerül, gyermekünk milyen gyerekmatracon hajtja álomra a fejét. Annak érdekében, hogy Ön a legjobb megoldást választhassa gyerekmatrac körben több megoldást is kínálunk a Manola gyerekágyakhoz. Kínálatunkban a hagyományos habmatrac mellett többféle kókuszmatrac is megtalálható, s hogy melyik az Önnek és gyermekének legmegfelelőbb gyerekmatrac? A gyerekmatrac  leírások, matrac tulajdonságok megosztásával kívánunk segítséget nyújtani a legjobb gyerekmatrac kiválasztásához.

Gyerekmatrac témában nem csak a gyártó ajánlását, de saját tapasztalatainkat is megosztjuk Önnel, hogy autentikusabb információt is kapjon az egyes gyerekmatracot illetően.

Minden információ mellett a legfontosabb a kókuszmatracok és gyerekmatracok választása előtt, hogy a tudjuk az a gyerekmatrac, amit választunk  honnan származik, milyen alapanyagokból állítják elő és mindezt milyen körülmények között teszik a gyártók? Fontos kérdés, hogy az a hely, ahol gyártják a kókuszmatracokat és gyerekmatracokat felkészült-e arra, hogy gyerekeknek gyárt terméket, figyelembe veszi-e a gyerekmatracok gyártásánál a gyerekek igényeit, megteremti -e gyártás alatt a megfelelő higiénés feltételeket?

Cégünk minden munkatársa több gyermeket nevelő szülő, akiknek fontos, hogy csak és kizárólag olyan termékekkel foglalkozzanak, amelyek minden előírásnak megfelelnek a gyermekek igényeit illetően. Ezen alapvető elv érvényesült akkor, amikor az általunk gyártott gyerekágyakhoz matrac gyártó partnert kerestünk.

A Manola gyerekágyakhoz kínált gyerekmatracok:

  • Lengyelországban készülnek, bevizsgált lengyel alapanyagból
  • Huzat: pamut
  • terhelhetőség: általánosságban 60kg

Manola gyerekágyhoz válasszon gyerekmatracot

Manola gyermekágyakhoz ajándék (amennyiben ezt az opciót választja választja) A habszivacs gyerekágy matrac jellemzője, hogy hipoallergén poliuretán habból készült. A habszivacs matrac bevonata pamut huzat, amely levehető és mosható. A habszivacs matrac 60kg-is terhelhető.

Komfort I gyerekmatrac

Kókusz-hab matrac( Komfort I kókuszmatrac) kókuszrétegből és poliuretán habból készült matrac vékony vatelin réteggel bevonva, amelyet cipzárral levehető és mosható pamut huzattal láttunk el. A gyerekmatrac két oldalas, azaz kedve szerint használhatja hol a kókuszréteget, hol pedig a hab oldalt. A poliuretán hab megfelelő tartást és rugalmasságot kölcsönöz a gyerekmatracnak, míg a kókuszrostok a biztonságos tartást teszik lehetővé. Terhelhetőség: 60kg

KOMFORT 2 kókuszmatrac

A Kókusz-hab-kókusz (Komfort 2 kókuszmatrac) matrac úgynevezett szendvics szerkezetű matrac, amely ötvözi a rugalmasságot, a higiéniát és a megfelelő alátámasztást. A kókusz-hab-kókusz matrac rendkívül rugalmas és magasan légáteresztő. A kókusz-hab-kókusz matrac pamut cipzárazható huzata mosható, a gyerekmatrac jól szellőző. Terhelhetőség: 60kg

A kókuszmatracok természetes alapanyagokból készülnek. A matrac stabil szerkezeténél fogva biztosítja a megfelelő alátámasztást pihenés esetén. A matrac a káros földsugárzásokat csökkenti.   A tisztán kókusz réteg felhasználásával, mosható huzattal készült kókuszmatracot a porallergiában szenvedőknek is ajánljuk. A természetes alapanyagok felhasználása következtében a kókuszmatrac aktív „lélegzésével” és a laza és mindig száraz szerkezet gátolja a baktériumok, atkák megtelepedését, az asztmás megbetegedést.

A kókuszmatrac természetes anyagok felhasználásával készül. A kókuszmatracra alváskor ne tegyen műszálas takarót (plédet, műszőrmét, stb.), mert az csökkenti a természetes alapanyagok egészségre gyakorolt jó tulajdonságait. Napközben a kókuszmatracot lehetőleg ne takarja le, hogy a pihenés során keletkező pára matracból elpárologhasson. A matrac takarásához minden esetben pamut jellegű lepedőt, matracvédőt ajánlatos használni a megfelelő szellőzés érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gyerekmatracok huzatának színe és mintázata a gyártó aktuális huzat választékának függvényében változhat (egyszínű, vagy mintás).

“Imádom, hogy apukám valóban biztonságos Manola gyerekbútort tervezett nekem!”

Színes is lehet, fehér is, meg hát olyan matricás is, amit én szeretnék. Igen jól látod: Színes gyerekágy, színes gyerekbútor amilyennek gyerkőcöd szeretné. Nekem is nagyon meglepő volt az első katicás szoba, meg apukámék terveztek még nekem egy új színes asztal lapot is, olyan vidámat. Biztos lehetsz benne, ebben amit mi alkotunk, neked is örömed lesz.

manola gyerekbutor-manola-gyerekagy-manola-hu800x600

Tervezd és álmodd meg a magad Manola gyerekbútorát és Manola leesésgátlós gyerekágyát

Jól látod:Álmodj és tervezd meg azt a Manola gyerekágy látványtervet amiben gyermekedet szeretnéd látni, aludni! Ébredj dzsungelben reggelre, a madagaszkári őserdőben, a tasmán ördögök földjén, akár a sikamlós jegesmedvék földjén, minden álmodat valóra tudod váltani. Segítünk. Mond el nekünk mire gondolsz, írd le, beszélj velünk, mi szeretünk ám téged, mert te is érdeklődsz irántunk. Mi szeretjük az őszinte embereket, akikkel közösen alkothatunk. Legyél abban biztos:mi mindig segítünk, mert mi Manola lelkűek vagyunk, kicsik és nagyok egyaránt. Írd le milyen mintás ágyat szeretnél és mi megálmodjuk veled a te valóban biztonságos gyerekágyadat és a Manola gyerekbútoraidat.

gyerekbutor-gyerekagy-webaruhaz

Translate »